LA RECERCA DE LA MEDUSA GEGANT DE L'ARTIC

LA RECERCA DE LA MEDUSA GEGANT DE L'ARTIC

QUINA MÀGIA OCULTARAN LES PROFUNDITATS?

15,90 €

15,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

15,90 €

A la Dra. Morley li encanten les meduses. Tota la seva vida ha estat fascinada per una espècie específica, una criatura llegendària que ningú ha vist mai.
Existirà realment la medusa gegant de l'Àrtic?

Després d'anys de recerca, la Dra. Morley i el seu equip es posen les parques vermelles i parteixen cap a les gelades aigües del nord amb l'esperança de trobar a la misteriosa criatura.

El Cercle Polar Àrtic està ple de meravelles: orques juganeres, la brillant aurora boreal i formidables plataformes de gel, però trobarà la Dra. Morley el que està buscant? O serà a l'inrevés?

Donant vida a la crua i impressionant bellesa de l'Àrtic, la capritxosa i encantadora aventura cap a allò desconegut que ha creat l'autora i il·lustradora Chloe Savage capturarà la imaginació dels joves exploradors.

A DESTACAR:

El mite i el misteri es conjuguen amb la perseverança, la resistència i l'autoconfiança.

Una història que inspirarà a joves exploradors, científics i grans somiadors.

Narració d'estil documental i acurada atenció als detalls visuals que fan que ens sentim dins d'una expedició real.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar