LA RIQUESA D'UNS QUANTS BENEFICIA A TOTHOM?

LA RIQUESA D'UNS QUANTS BENEFICIA A TOTHOM?

13,95 €

  • Editorial: ARCÀDIA
  • Año de edición:
  • Materia: Ensayos
  • ISBN: 978-84-938262-8-4
  • Páginas: 96
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

13,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

13,95 €

Enviar a un amigo

Un assaig que reflexiona sobre la desigualtat social que existeix al món , basada en la hipòtesi que l'enriquiment d'uns pocs és el millor camí per al benestar de tots. Prenent com a referència estudis i investigacions de professionals experts en la matèria , el llibre demostra la falsedat d'una sèrie de premisses responsables de que la desigualtat no es critiqui i es perpetuï . Entre elles , destaca la cursa desenfrenada pel creixement econòmic que ignora el bé públic i es caracteritza per la desregularització del mercat i per salaris abusius desvinculats de la qualitat del treball . El resultat és un agreujant en la desigualtat social ; també , contribueix la compra compulsiva de productes , implícita en l'educació rebuda , com a via de felicitat i referència social d'èxit . Per als consumidors fallits , els que no tenen , no comprar és l'estigma dolorós d'una vida incompleta , la prova de la seva falta d'identitat i de la sensació que no serveixen per a res . Fins i tot la desigualtat de les persones en talent , capacitats i habilitats , serveix per acceptar l'existència de rics i pobres . Tanmateix estan apareixent , segons l'autor, moviments que volen posar fre a aquests excessos consumistes . Reclamen els plaers de la convivència , de la solidaritat i de la cooperació , enfront de la fragilitat actual de les relacions humanes que es converteixen en font de por a l'exclusió , a l'abandó i a la solitud . El llibre transmet una situació desafiant , però impulsa a buscar alternatives per al canvi .
El seu autor Zygmunt Bauman és catedràtic emèrit de Sociologia a la Universitat de Varsòvia .

Más libros de este autor

Ver todos
Zygmunt Bauman

Zygmunt Bauman

(Polonia, 1925 – Reino Unido, 2017)Nacido en el seno de una familia judía no practicante, huyeron de su país natal a la Unión Soviética en 1939 ante el terror nazi. Se alistó en el primer ejército polaco controlado por los soviéticos, trabajando como instructor en educación política. Participó en las batallas de Kolberg y Berlín. En mayo de 1945 recibió la Cruz Militar del Valor. Años después volvió a su país, siendo miembro del Partido Comunista y profesor en la Universidad de Varsovia hasta que en 1968 tuvo que volver a huir por una nueva cam... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar