LA SOPA DE L'AVI

LA SOPA DE L'AVI

/

15,95 €

15,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

15,95 €

La sopa de l'avi és una faula en què l'argentí Mario Satz presenta una bella història sobre la força de l'amor. Catalina és una adolescent anorèxica que amb tretze anys i malgrat l'interès i afecte de la seva família decideix no menjar i progressivament va retirant aliments de la seva vida fins emmalaltir abocada a un procés autodestructiu. Un dia li explica el seu problema al seu avi Ezra, ja jubilat i aficionat a la pintura. Aquest li diu que intentarà treure-la de la seva situació cuinant-li una deliciosa sopa de verdures però abans pintarà una aquarel·la amb cadascun dels seus ingredients. Dia a dia i amb gran paciència l'avi explica a Catalina les qualitats de la pastanaga, la patata o el nap i sempre deixa un espai en blanc que la seva néta ha d'omplir. La realització del quadre va insuflant de ganes de viure a Catalina alhora que comença a créixer la gana de manera que quan l'obra pictòrica està acabada ella també és capaç d'ingerir la deliciosa sopa que li ha preparat el seu avi. Quan Ezra cau greument malalt serà Catalina qui el cuidi cuinant aquesta recepta i retornant-li el amor que li ha prodigat.
Mario Satz ofereix un senzill i bell relat en el que empra el clàssic estil fabulístic per narrar amb realisme com una jove és alliberada de la dura malaltia de l'anorèxia per l'enginy del seu avi que només posseeix el seu art i el recurs a un plat de sopa cuinat amb amor. La suggeridora i delicada prosa està carregada d'emoció i delicioses seqüències enriquides amb les il·lustracions d'Albert Asensio. Una petita joia literària plena de saviesa que resulta molt inspiradora i de gran valor pedagògic.
Mario Satz. (Buenos Aires, 1944) és un filòleg, assagista, poeta, novel·lista i traductor argentí.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar