LA TEVA ESCOLA, UNA GRAN MARCA

LA TEVA ESCOLA, UNA GRAN MARCA

BRANDING PER A ESCOLES

Ahorras un 10,0%

21,90 €

19,71 €

  • Editorial: EDITORIALES VARIAS
  • Año de edición:
  • Materia: Empresa
  • ISBN: 978-84-617-5872-2
  • Páginas: 296
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

Ahorras un 10,0%

21,90

19,71

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Ahorras un 10,0%

21,90 €

19,71 €

Enviar a un amigo

La teva escola, una gran marca, és un manual ple de bones idees perquè les escoles busquin un nou alumnat de forma més professional. Miquel Rossy, creador gràfic i filòleg, és sobretot educador i dissenyador d'estratègies de marca. El llibre està estructurat en quatre parts ben diferenciades amb veus d'experts i exercicis pràctics que evidencien com es posa en pràctica la teoria. Segons l'autor, "ara per ara les escoles estan totes lluny de tenir un nom fort i consolidat". L'obra mostra com la marca i la seva gestió no és tant un tema de recursos com d'estratègia; que el públic percebi el centre escolar com el col·legi vol ser percebut. Per això explica pas a pas la construcció d'aquestes senyes d'identitat, i els elements que hi intervenen: identitat institucional, realitat institucional, imatge institucional i comunicació institucional. Analitza tots els aspectes que cal tenir en compte en la construcció d'un eslògan, logotip, pla de comunicació interna i externa ... claus per configurar una cultura corporativa positiva. Explica, també, que la comunicació interna determina molt l'externa ... d'aquí la necessitat d'un responsable de comunicació amb un perfil concret per a visualitzar les notícies que succeeixen a l'escola i gestió de xarxes socials. Sense oblidar que la comunicació amb les famílies exigeix un plus més, ja que el resultat tindrà una duradora repercussió. Apunta l'estil i actuacions del director per facilitar la construcció de la imatge escolar. El text, a més d'abundància de consells, compta amb la generositat de l'autor que comparteix amb el lector 55 llibres de la seva biblioteca particular.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar