LA VIDA DE LA REBECCA JONES

LA VIDA DE LA REBECCA JONES

19,00 €

  • Editorial: MARDULCE
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-16738-43-4
  • Páginas: 192
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

19,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,95 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/10/2022

19,00 €

Consigue 0,95 puntos TROA

La vida de Rebecca Jones, de l'escriptora gal·lesa Angharad Price, és una obra costumista i de trets autobiogràfics que ha rebut el Premi Nacional Eisteddfod en prosa i ha estat Llibre de l'Any en Llengua Gaèlica. Ambientada a la boirosa vall de Maesglasau durant la primera meitat del segle XX, l'autora ofereix una poderosa història escrita en primera persona amb la veu de Rebecca Jones i ve a ser com una crònica de l'estil de vida d'una nombrosa família grangera en la qual estan molt presents l'impacte del passatge circumdant i les tradicions, també religioses.
Rebecca Jones, nascuda el 1905, va ser testimoni de com la seva llar era un lloc on els nens aprenien a llegir amb poemes i versicles bíblics i de com els seus pares que treballaven durament per sobreviure van sofrir la pena de tenir tres fills cecs. Price segueix el fil dels esdeveniments domèstics d'un nucli rural aferrat als seus costums que lentament comencen a desaparèixer, també amb l'avanç dels invents tecnològics del segle XX i que és testimoni de com a la vall de Maesglasau també arriben els desastres de la segona guerra mundial.
Angharad Price ofereix un lluminós relat carregat d'humanitat i narrat amb estil depurat i lirisme que dóna lloc a passatges de gran profunditat i bellesa. El sorprenent és que el llibre que inclou fotografies en blanc i negre i acaba amb un epíleg de Marta Sanz, és un homenatge a la protagonista que va poder ser Rebecca Jones ja que va morir amb 11 anys. L'autora acobla fons i forma al voltant de la trajectòria d'una família en la qual flueix amb naturalitat l'acceptació del sofriment i el sentit transcendent de la vida, on es produeix amb senzillesa el relleu generacional i que destaca per la fortalesa dels seus llaços afectius , qüestió que es condensa en una frase d’ Angharad Price: "la família és l'àncora que ens manté en el lloc i ens conté segurs en la tempesta". Un interessant llibre que alguns han classificat com un clàssic del segle XXI.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar