LES 13 ESPASES. 3: EL SECRET DEL TIGRE

LES 13 ESPASES. 3: EL SECRET DEL TIGRE

16,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-9137-015-4
  • Páginas: 320
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Fantasía
  • Valores: Valentía

16,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

16,95 €

Enviar a un amigo

Lune, Aldar i Dran, tres aprenents de l'Acadèmia de Màgia, i la nimfa Ondine, són elegits per recuperar i ajuntar les tretze espases de poders sorprenents, amagades en llocs remots del Regne de la Fantasia. Davant l'amenaça de la màgia negra és necessari refer amb elles un mirall que en el passat va ser un talismà capaç d'aturar els avenços de l'Exèrcit Fosc dels malvats bruixots. L'acció del tercer episodi de la saga de "Les Tretze Espases" se centra en Lune, una Elfa dels Cims, que disposa d'una de les tres espases que li correspon reunir i ha d'anar a la recerca de les altres dues, custodiades per la seva guardià, l'impressionant tigre màgic de la majestuosa Torre de Cristall, situada al cim d'una elevada muntanya. Serà ell qui després que Lune superi les proves que li permetran apropiar-se de les dues espases, indicarà a Aldar el camí fins a la Torre de Gel, on es guarden les que li correspon recuperar a ell. Al llarg de tot aquest procés se succeeixen multitud de moments de perill, darrere de la majoria dels quals s'oculta la malèfica actuació de Darken i Sombrya, bruixots bessons encarregats d'impedir la reconstrucció del mirall per tots els mitjans al seu abast, fins i tot recorrent als conjurs suprems de la màgia negra. La trama, acuradament elaborada, simbolitza a través de recursos imaginatius originals de gran efecte narratiu, les argúcies que els sembradors de maldat poden imaginar per dificultar els esforços dels cors valents i esforçats, que tracten d'estendre el bé al seu entorn. Escrita amb un estil estèticament molt elaborat, sense perdre per això la naturalitat i senzillesa requerides pel públic al qual va dirigida, la història, de grata lectura, exalta el valor de romandre units tots aquells que lluiten en favor d'un mateix objectiu per aconseguir fer-ho realitat.

Más libros de este autor

Ver todos

Geronimo Stilton

Nacido en Ratonia (Isla de los Ratones), Geronimo Stilton es licenciado en Ratología de la Literatura Ratónica y en Filosofía Arqueorratónica Comparada. Desde hace veinte años dirige El Eco del Roedor, el periódico con más difusión de Ratonia.Ha sido galardonado con el premio Ratitzer por su reportaje El misterio del tesoro desaparecido.Geronimo obtuvo también el premio Andersen 2001 como personaje del año y uno de sus libros ganó el premio eBook Award 2002 como mejor libro electrónico de literatura juvenil.En su tiempo libre, Stilt... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar