LES 13 ESPASES. 4: EL SECRET DEL LLOP

LES 13 ESPASES. 4: EL SECRET DEL LLOP

16,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-9137-145-8
  • Páginas: 328
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Geronimo Stilton
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras
  • Valores: Justicia. Lucha del bien contra el mal. Valentía

16,95

Consigue 0,85 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 3,99 €

16,95 €

Consigue 0,85 puntos TROA

Enviar a un amigo

L'última entrega de la sèrie titulada "Les tretze espases" descriu la batalla final lliurada per salvar el Regne de la Fantasia dels atacs del Mal, encarnat en Halog, el drac negre. Els quatre aprenents de l'Acadèmia de Màgia, Aldar, Ondine, Dran i Lune, que protagonitzen la sèrie, es dirigeixen a la Torre de Gel, situada al gèlid nord, on feia molts segles, es guardaven les dues últimes espases amb què es podria reconstruir el Mirall de la Foscor, a l'interior del qual haurien de romandre presoneres les sinistres forces malèfiques que desitjaven acabar amb el món de la Fantasia i el Bé. Des de la Torre de Cristall, a les boiroses landes de l'Oest, els amics parteixen cap al seu objectiu últim, per un camí que s'endevina ple de perills. A més de les dues espases menors que els falten per complir amb èxit la seva missió, també han d’apoderar-se de la tretzena espasa major, d'obsidiana, la que majors poders màgics acumula, que es troba en poder de Darken i Sombrya, els bruixots germans bessons, que la van heretar de Kobras, el seu avantpassat que la va robar als mags sense que aquests aconseguissin recuperar-la. L'acció narra les vicissituds del seu perillós viatge a la Torre de Gel, les difícils proves que han de superar per entrar a la Ciutat Laberint on es troba i finalment l'enfrontament definitiu amb l'Exèrcit Fosc. La descripció dels combats entre mags i criatures malèfiques, realitzada amb un gran desplegament d'imaginació, posa de manifest la superioritat numèrica d'aquestes però també la superioritat moral dels mags per la neteja dels seus cors i la rectitud de les seves intencions. Units fermament entre si, s'ajuden mútuament sumant els seus respectius poders sense reparar en interessos particulars enfront de l'enemic per aconseguir el triomf de la llum sobre la foscor, de la bondat contra la maldat i de l'amor i la veritat davant l'engany. El valor, la sinceritat i la confiança en la noblesa de la causa que defensen els donen forces per sentir-se segurs i confiats en la victòria. L'elegant senzillesa de l'estil, la riquesa del seu vocabulari juntament amb un desenvolupament argumental àgil i tècnica narrativa fluïda, determinen que aquesta història, suggestiva i intensa per la seva trama, proporcioni una lectura interessant. El seu contingut, on destaca la importància d'estar segurs de la justícia d'allò pel que es lluita i de posar, sense vacil·lacions, tot l'esforç possible per aconseguir-ho, té un missatge que permet diferenciar amb claredat el bé del mal en els actes humans.

Más libros de este autor

Ver todos

Geronimo Stilton

Nacido en Ratonia (Isla de los Ratones), Geronimo Stilton es licenciado en Ratología de la Literatura Ratónica y en Filosofía Arqueorratónica Comparada. Desde hace veinte años dirige El Eco del Roedor, el periódico con más difusión de Ratonia.Ha sido galardonado con el premio Ratitzer por su reportaje El misterio del tesoro desaparecido.Geronimo obtuvo también el premio Andersen 2001 como personaje del año y uno de sus libros ganó el premio eBook Award 2002 como mejor libro electrónico de literatura juvenil.En su tiempo libre, Stilton coleccion... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar