LES AVENTURES DEL CONILL MÀGIC

LES AVENTURES DEL CONILL MÀGIC

/

16,95 €

16,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,85 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 29/09/2022

16,95 €

Consigue 0,85 puntos TROA

En Cecil és un noi que té sort, ni bona ni dolenta, depèn del moment. Però te sort. El que Cecil no sap és que sempre l'acompanya un conill de la bona sort i un gat de la mala sort. Leek, que així es deia el seu conill, estava molt unit a Cecil, malgrat que Cecil no coneixia la seva existència. Un dia passa una cosa terrible, Leek és víctima del barret de l'horrible mag fosc. Mentre Leek roman tancat al barret, en Cecil haurà de tenir cura perquè només tindrà mala sort!
Una història amb aventures, intriga i molta sort? Les il·lustracions d'aquesta novel·la són d'una magnífica qualitat i ajuden el petit lector a introduir-se de ple a la trama. A més, els personatges que apareixen estan molt ben caracteritzats, i abunden les descripcions precises, però sense arribar a ser pesades, dels paisatges on es van trobant els personatges.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar