LES CIUTATS INVISIBLES

LES CIUTATS INVISIBLES

12,95 €

12,95

Consigue 0,65 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 9,99 €

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general por la materia o el autor

Valoración de los clientes

12,95 €

Consigue 0,65 puntos TROA

Enviar a un amigo

El llibre està format per uns suposats relats que Marco Polo fa al Gran Kan sobre les ciutats del seu imperi.
Les converses de Polo i el Kan són el pretext emprat per l'autor per fer una descripció, a base de ràpides pinzellades, de les grans ciutats contemporànies, amb el seu passat esplendor, la seva misèria i el seu desmesurat creixement. El llibre resulta ser, així, un gran mosaic en el qual es tracta de mostrar l'encant, unes vegades ocult i altres manifest, de les diferents ciutats, en què, al costat de les característiques individuals que els doten d'una fesomia pròpia, és possible trobar elements comuns que permeten considerar-les com a part d'una mateixa i gegantina megalòpolis. L'estil, molt cuidat, és sobri i elegant: l'autor recorre a llicències en la puntuació per donar més expressivitat a les descripcions.
En el volum cal advertir una certa denúncia d'aquest "infern" en què s'han convertit algunes ciutats. Al costat d'això, l'autor proclama la necessitat de "buscar i saber reconèixer qui i què en mig de l'infern, no és infern, i fer-ho durar, i donar-li espai".

Más libros de este autor

Ver todos
Italo Calvino

Italo Calvino

(Santiago de las Vegas, Cuba, 1923 – Siena, Italia, 1985)Hijo de una botánica y un agrónomo. A los dos años de edad se trasladó junto con su familia a Italia. Inició sus estudios en la Facultad de Agronomía de la Universidad de Turín y, a continuación, en la de Florencia. Interrumpió su estudios y se unió a la resistencia antifascista durante la Segunda Guerra Mundial. Fruto de estas experiencias de esa época fue su primera obra “El sendero de los nidos de araña” (1947). Otros títulos: “El caballero inexistente” (1952), “El vizconde demediado” ... [Leer más]

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA