LES FLORS PERDUDES DE L'ALICE HART

LES FLORS PERDUDES DE L'ALICE HART

20,00 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-17016-93-7
  • Páginas: 320
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Español

20,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

20,00 €

Enviar a un amigo

Holly Ringland, va néixer a Austràlia. Quan comptava amb nou anys va recórrer amb la seva família els parcs nacionals d'Amèrica del Nord dins d'una caravana, experiència que despertaria la seva intel·ligència per interessar-se per les diferents cultures i les seves històries. El 2009 es va traslladar a Anglaterra on va realitzar un màster en Escriptura Creativa que li permetria dedicar-se a l'ensenyament en aquesta matèria i a l'escriptura de múltiples assajos i breus relats de ficció. Les flors perdudes de l'Alice Hart és la seva primera novel·la amb la qual ha aconseguit mantenir-se durant diverses setmanes a la llista dels llibres més venuts a Austràlia.

Alice Hart té nou anys i viu als afores d'un petit poble a la costa oest d'Austràlia. Els seus pares i ella formen l'única família que coneix i no mantenen relació amb ningú. La seva mare, bella, delicada i fràgil, té bona mà amb la flors natives i manté un llenguatge secret amb elles. Ara està embarassada i el seu estat la fa encara més vulnerable. El seu pare és conreador de canya de sucre i el seu caràcter imprevisible i violent les obliga a estar constantment pendents de no cometre cap error que provoqui la seva ira i la emprengui a cops amb elles.

Un dia que la deixen sola a la finca, l’Alice s'atreveix a internar-se en el cobert del seu pare al que ningú té permís per entrar. Encén un llum de querosè i sorpresa per tot el que allí troba deixa passar el temps sense adonar-se'n. Descoberta pel seu pare, després del primer cop, l'única cosa que recorda Alice és el despertar en un llit d'hospital, entubada i sense possibilitat de parlar.

Amb els primers símptomes de millora, li faran saber que un incendi va provocar la mort dels seus pares, la pèrdua del nadó i que June, la seva àvia paterna a la qual no coneix, es farà càrrec d'ella i se l'emportarà a l'interior del país a una plantació de flors autòctones de la qual és propietària i en la qual treballen dones en circumstàncies difícils. Allà començarà una nova etapa en què tot l'afecte que rep no aconsegueix superar un passat que marcarà el seu futur obligant-la a agafar les regnes de la seva pròpia vida encara a risc de repetir els mateixos errors que van cometre les dones de la seva família que la van precedir .

Holly Ringland explica una història de coses no dites, d'amors traïts, de dolor, de sofriment i d'abandó. El protagonisme el prenen les dones i les flors que parlen per elles. L'autora escriu des del cor bolcant algunes de les seves experiències personals en la protagonista, l'estat anímic de la qual és el d'anhel per conèixer una veritat que se li nega sistemàticament, portant-la a prendre decisions equivocades amb unes relacions amoroses tràgiques on la sensualitat i l'atracció física són determinants. Els sentiments i el poder de la Naturalesa són els que dirigeixen les accions dels personatges. Valors com la lleialtat o l'honorabilitat es veuen constantment frustrats.

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar