LES LLENTIES COM PREPARAR LES 10 VEGADES

LES LLENTIES COM PREPARAR LES 10 VEGADES

6,95 €

  • Editorial: SD EDICIONES
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-125316-5-7
  • Páginas: 20
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

6,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,35 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 03/05/2024

6,95 €

Consigue 0,35 puntos TROA

«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy,les italianes de lÆÚmbria o les rosses dÆArmuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de lÆextensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos dÆestiu. Menjar de mort, menjar de vida, elsjueus les cuinaven en moments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Sil vestre per a celebrar lÆarribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les dones africanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar