LES ULLERES DE LA FELICITAT

LES ULLERES DE LA FELICITAT

DESCOBREIX LA TEVA FORTALESA EMOCIONAL

16,90 €

  • Editorial: ROSA DELS VENTS
  • Año de edición:
  • Materia: Autoayuda
  • ISBN: 978-84-15961-15-4
  • Páginas: 320
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

16,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

16,90 €

Manual d'autoajuda que ofereix una sèrie de pautes de conducta dedicades a superar la depressió, l'ansietat i els temors obsessius al fracàs. L'autor assenyala que superar complexos, evitar crear necessitats artificials i aprendre dels fracassos en lloc de negar-los poden ser les claus per convertir la vida en una cosa molt interessant i satisfactòria.
L'obra, escrita en termes de divulgació pràctica, parteix dels principis actuals de la psicologia aplicada i es basa en l'experiència professional de l'autor com a psicòleg. L'exposició, estructurada amb encert en funció d'aquest propòsit, es divideix en nombrosos apartats teòrics, redactats amb llenguatge senzill, sense tecnicismes i complementats amb abundants referències a casos concrets, extrets de la consulta de l'autor. Els consells i suggeriments que té resulten, en general, útils i adaptats als problemes que planteja una societat com l’actual, competitiva i intransigent amb les debilitats emocionals. No obstant això, l'autor, a més de mostrar cert desconeixement del vocabulari i les normes gramaticals de l'idioma en què escriu, insisteix en complementar els seus ensenyaments amb doctrines i exemples presos del budisme zen. Aquesta faceta espiritualista resulta inapropiada per a un treball que pretén ser essencialment científic. Aquesta orientació implica a més cert explícit menyspreu de l'esperit cristià, més afí a l'entorn històric social del públic al qual l'obra va destinada.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar