LLENGUA CATALANA I LITERATURA. 2 BATXILLERAT

LLENGUA CATALANA I LITERATURA. 2 BATXILLERAT

38,56 €

  • Editorial: CRUILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-661-4813-9
  • Páginas: 392
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

38,56

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

¡ATENCIÓN! Libro de texto

Para comprar libros de texto te recomendamos que lo hagas desde aquí, podrás comprobar si tu colegio está adherido a TROA y en ese caso podrás ver más claramente los libros de cada curso

38,56 €

Enviar a un amigo

CLAUS DE LLENGUA CATALANA I LITERARTURA 2 BATXILLLERATLlengua. Sintaxi i semàntica? Actualització gramatical tant en l'àmbit conceptual com de la nova terminologia (seguint les indicacions de la GIEC).? Plantejament competencial de l'ús de la llengua, a partir del text.- Proposta de producció de textos pautada, amb orientacions i models en cada unitat.- Diversificació d'activitats amb una concepció científica de la llengua: introducció d'exercicis de reflexió lingüística, de gramàtica comparada i propostes de treball de recerca.? Entorn virtual d'aprenentatge amb activitats digitals autocorrectives amb traçabilitat i molts més recursos (vegeu l'apartat EVA).Llengua, societat i variació ? Anàlisi de la relació entre l'ús lingüístic i el marc sociopolític:- Observació de fenòmens per comprendre la diversitat de l'ús lingüístic.- Situem els conceptes bàsics per comprendre les relacions entre llengua i societat.? Estudi de la variació per entendre el dinamisme de les llengües tant des del punt de vista històric (variació històrica), com geogràfic (variació geogràfica) i contextual (variació funcional).? Treball conceptual i competencial a partir de textos, mapes i gràfiques:- Presentem mapes de contextualització geogràfica i històrica.- Oferim models de textos dialectals, històrics i de diferent registre.- Interpel·lem l'alumnat perquè reflexioni i qüestioni la realitat.ENTORN VIRTUAL D'APRENENTATGERecursos digitals ordenats de manera coherent, atenent a la funcionalitat, per tal de donar suport al professor i a l'alumnat.? Per al professor: recursos didàctics que podrà modificar, fer visibles per a l'alumnat i imprimir; la guia didàctica i les programacions; solucionaris; eines de seguiment de l'evolució de l'alumnat; avaluacions de final d'unitat; models de proves PAU; Antologia de la poesia catalana comentada i amb una proposta d'activitats de treball; guia de lectura de Tirant lo Blanch. Episodis amorosos; guies de lectura de les lectures prescriptives de modalitat.? Per a l'alumnat: recursos digitals que l'ajudaran a treballar i a interioritzar els continguts; ampliació d'informació; activitats digitals autocorrectives amb traçabilitat per al professor.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar