LLENGUA. PARAULES PER A COMPARTIR. 3 PRIMARIA. MÈS SABA

LLENGUA. PARAULES PER A COMPARTIR. 3 PRIMARIA. MÈS SABA

/ /

38,35 €

  • Editorial: SM
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-9182-396-4
  • Páginas: 192
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Valenciano

38,35

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

38,35 €

Enviar a un amigo

PARAULES PER A COMPARTIR, dins del projecte de Més Saba, treballa la llengua amb un enfocament comunicatiu, funcional i contextualitzat, en equilibri entre la pràctica de les habilitats lingüístiques bàsiques i la sistematització.
Una nova proposta en Més Saba reforça la comprensió lectora a través d'un mètode sistemàtic basat en una selecció de destreses que els alumnes necessiten desenvolupar per a entendre els textos de manera autònoma, i que s'ha traslladat, així mateix, als llibres de Matemàtiques, Ciències de la Naturalesa i Ciències Socials. A més, s'hi inclouen qüestionaris de comprensió lectora en format digital per a practicar la comprensió lectora de textos no literaris.
El projecte proposa la lectura de nombrosos textos literaris i d'altres tipologies textuals al llarg de cada unitat: contes, cançons, teatre, poesia, embarbussaments, endevinalles, fullets, menús, entre altres. La proposta de lectura s'amplia amb recursos digitals, com les fitxes d'animació a la lectura, i altres materials amb textos tradicionals i populars recopilats per la seua temàtica.
En PARAULES PER A COMPARTIR hi ha diversos punts al llarg de cada unitat per a treballar l'expressió oral: obertures d'unitat (els alumnes, a partir d'una fotografia i d'un àudio relacionats amb el tema i el valor, poden expressar les seues opinions, desenvolupar el pensament crític i el pensament divergent), seccions d'expressió (els alumnes seran capaços de produir textos orals segons el model que han escoltat i amb el suport d'un vocabulari específic) i seccions de plurilingüisme (els alumnes s'acostaran a altres llengües i aprendran vocabulari i aspectes d'altres cultures per a fomentar el respecte per la diversitat lingüística). D'altra banda, s'oferixen videotutorials per a practicar algunes destreses orals: dramatització, recitació, etc.
S'aprofiten també diferents elements de cada unitat per a oferir vocabulari adequat al nivell i contextualitzat en escenes temàtiques.
A més a més, s'estimula el desenvolupament de l'expressió escrita per mitjà d'activitats contextualitzades suggeridores i pròximes, models textuals en diferents suports audiovisuals i estratègies per a la interacció comunicativa i la presentació de textos.
D'altra banda, s'estudien els conceptes gramaticals, d'acord amb els continguts curriculars, a partir d'un punt de vista pràctic: s'apliquen en les diferents destreses comunicatives que es desenvolupen al llarg de cada unitat.
S'inicia els alumnes en la pràctica del dictat i de la consciència fonològica i la percepció visual com a prerequisits de l'ortografia. Així mateix, s'oferix el quadern Aprenc les lletres per a treballar la lectoescriptura de manera complementària.
PARAULES PER A COMPARTIR oferix diferents tipus de materials: llibre, quadern de lectoescriptura, materials per a l'aula (jocs d'expressió, targetes i bits de vocabulari, etc.) i materials audiovisuals; tots estan enfocats a desenvolupar els diferents estils d'aprenentatge dels alumnes.


@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar