MAC - EDUCACIO PLASTICA. VISUAL I AUDIOVISUAL - 1º ESO - QUADERN

MAC - EDUCACIO PLASTICA. VISUAL I AUDIOVISUAL - 1º ESO - QUADERN

16,00 €

  • Editorial: MCGRAW HILL
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-486-0783-8
  • Páginas: 128
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Español

16,00

Consigue 0,80 puntos TROA

16,00 €

Consigue 0,80 puntos TROA

Enviar a un amigo

Components del projecte

Llibre de l alumne

Material d Aprenentatge Complementari (Inclou llibre digital)

Web de recursos per l alumne i pel professor (inclou solucionari en PDF i materialEn el llibre digital s incorporen nous recursos com: animacions, vídeos de les tècniques, fragments de pellícules i vídeos que illustren conceptes, descripcions locutades d algunes obres d art seleccionades a partir dels continguts de cada una de les unitats, activitats interactives, i un nou apartat anomenat Inspirat que inclou un exercici a realitzar utilitzant una aplicació online o un editor d imatges, i un breu vídeo/tutorial on es mostra un exemple de com resoldre l activitat.

L objectiu d aquest nou llibre és aprofitar els avantatges del suport digital per complementar la teoria amb recursos visuals i dinàmics que ajuden a transmetre els continguts de manera atractiva, a la vegada que directa i entenedora. També establir un primer contacte de l alumne amb l ús d aplicacions i programes per la creació artística i de disseny, i a entendre i desxifrar els diferents aspectes d una obra d art.

El Material d Aprenentatge Complementari recupera algunes de les activitats del quadern antic i inclou moltes activitats noves, amb un enfocament molt més creatiu i experimental, però relacionades sempre amb els continguts de cada unitat.

El format d aquest nou quadern és apaïsat, igual que l antic, però aquesta vegada s imprimirà en color i en un paper gruixut i d alta qualitat per poder realitzar en ell totes les activitats. Amb aquestes millores volem treure el màxim profit del suport i de l espai de cada pàgina, i és per això que la gran majoria d activitats es presenten en una cara i s han de resoldre a la de darrera. D aquesta manera, cada pàgina esdevé una làmina que inclou enunciat i resolució, que es pot arrencar i entregar.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar