MAC - EDUCACIO PLASTICA. VISUAL I AUDIOVISUAL - 1º ESO - QUADERN

MAC - EDUCACIO PLASTICA. VISUAL I AUDIOVISUAL - 1º ESO - QUADERN

13,67 €

  • Editorial: MCGRAW-HILL
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-486-0783-8
  • Páginas: 128
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Español

13,67

Consigue 0,68 puntos TROA

Valoración de los clientes

13,67 €

Consigue 0,68 puntos TROA

Enviar a un amigo

Components del projecte

Llibre de l alumne

Material d Aprenentatge Complementari (Inclou llibre digital)

Web de recursos per l alumne i pel professor (inclou solucionari en PDF i materialEn el llibre digital s incorporen nous recursos com: animacions, vídeos de les tècniques, fragments de pellícules i vídeos que illustren conceptes, descripcions locutades d algunes obres d art seleccionades a partir dels continguts de cada una de les unitats, activitats interactives, i un nou apartat anomenat Inspirat que inclou un exercici a realitzar utilitzant una aplicació online o un editor d imatges, i un breu vídeo/tutorial on es mostra un exemple de com resoldre l activitat.

L objectiu d aquest nou llibre és aprofitar els avantatges del suport digital per complementar la teoria amb recursos visuals i dinàmics que ajuden a transmetre els continguts de manera atractiva, a la vegada que directa i entenedora. També establir un primer contacte de l alumne amb l ús d aplicacions i programes per la creació artística i de disseny, i a entendre i desxifrar els diferents aspectes d una obra d art.

El Material d Aprenentatge Complementari recupera algunes de les activitats del quadern antic i inclou moltes activitats noves, amb un enfocament molt més creatiu i experimental, però relacionades sempre amb els continguts de cada unitat.

El format d aquest nou quadern és apaïsat, igual que l antic, però aquesta vegada s imprimirà en color i en un paper gruixut i d alta qualitat per poder realitzar en ell totes les activitats. Amb aquestes millores volem treure el màxim profit del suport i de l espai de cada pàgina, i és per això que la gran majoria d activitats es presenten en una cara i s han de resoldre a la de darrera. D aquesta manera, cada pàgina esdevé una làmina que inclou enunciat i resolució, que es pot arrencar i entregar.

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión