MAC - EDUCACIO PLASTICA. VISUAL I AUDIOVISUAL - 3º ESO - QUADERN

MAC - EDUCACIO PLASTICA. VISUAL I AUDIOVISUAL - 3º ESO - QUADERN

13,67 €

  • Editorial: MCGRAW-HILL
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-486-0784-5
  • Páginas: 104
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Español

13,67

Consigue 0,68 puntos TROA

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Sin valoración TROA

Valoración de los clientes

13,67 €

Consigue 0,68 puntos TROA

Enviar a un amigo

Components del projecte

Llibre de l alumne

Material d Aprenentatge Complementari (Inclou llibre digital)

Web de recursos per l alumne i pel professor(inclou solucionari en PDF i material complementari)En el llibre digital s incorporen nous recursos com: animacions, vídeos de les tècniques, fragments de pellícules i vídeos que illustren conceptes, descripcions locutades d algunes obres d art seleccionades a partir dels continguts de cada una de les unitats, activitats interactives, i un nou apartat anomenat Inspirat que inclou un exercici a realitzar utilitzant una aplicació online o un editor d imatges, i un breu vídeo/tutorial on es mostra un exemple de com resoldre l activitat.

L objectiu d aquest nou llibre és aprofitar els avantatges del suport digital per complementar la teoria amb recursos visuals i dinàmics que ajuden a transmetre els continguts de manera atractiva, a la vegada que directa i entenedora. També establir un primer contacte de l alumne amb l ús d aplicacions i programes per la creació artística i de disseny, i a entendre i desxifrar els diferents aspectes d una obra d’art.El Material d Aprenentatge Complementari recupera algunes de les activitats del quadern antic i inclou moltes activitats noves, amb un enfocament molt més creatiu i experimental, però relacionades sempre amb els continguts de cada unitat.

El format d aquest nou quadern és apaïsat, igual que l antic, però aquesta vegada s imprimirà en color i en un paper gruixut i d alta qualitat per poder realitzar en ell totes les activitats. Amb aquestes millores volem treure el màxim profit del suport i de l espai de cada pàgina, i és per això que la gran majoria d activitats es presenten en una cara i s’han de resoldre a la de darrera. D aquesta manera, cada pàgina esdevé una làmina que inclou enunciat i resolució, que es pot arrencar i entregar.

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA