
MANUAL FÀCIL PER FER RATAFIA I ALTRES LIBROS CASOLANS
Meritxell PalmadaAhorras un 5,0%
16,00 €
15,20 €
- Editorial: EDITORIAL SIDILLA
- Año de edición: 2017
- Materia: Vinos y otras bebidas
- ISBN: 978-84-945041-9-8
- Páginas: 192
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
Ahorras un 5,0%
16,00 €
15,20 €
Alerta disponibilidad onlineLa ratafia és un dels licors que sha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és lúnic licor casolà perquè també es fan licors com la granadina, el vi de nous, laiguanaf, el licor de codony o el de menta. També els trobareu en aquest Manual. Hi ha moltes maneres diferents de fer tots aquests licors. El resultat canvia segons les receptes que es segueixen, segons els costums de cada zona i també segons qui els fa. Són, per tant, receptes vives i no mortes, variades i no úniques. És per això que el gust, el color i la dolçor de cada ratafia depenen del que shi posi o de la quantitat que shi posi, però també de qui els faci.
Si ja feu, doncs, ratafia, aquest Manual us pot ajudar a descobrir plantes que encara no utilitzeu i us pot ajudar a conèixer noves maneres de fer-ne o de millorar-ho. Hi trobareu la vella saviesa daquells que han ensenyat a fer ratafia o qualsevol daquests altres licors molt abans que vosaltres. I també hi trobareu una bona excusa per voltar pel nostre país i poder conèixer gent que comparteix la vostra afició i la vostra satisfacció de contribuir a què continuï una tradició tan nostra i tan antiga
Añadir a mis favoritos
Compartir