MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
EL RECEPTARI TRADICIONAL
Enric Herce CarmonaAhorras un 5,0%
19,00 €
18,05 €
- Editorial: VIENA EDICIONES
- Año de edición: 2025
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-19474-68-1
- Páginas: 144
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
19,00 €
18,05 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
19,00 €
18,05 €
Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...
Añadir a mis favoritos
Compartir