MARE I FILLA

MARE I FILLA

9,95 €

9,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Mare i filla, és una novel·la intimista protagonitzada per la família que formen Àngel i Glòria i les seves dues filles: Àngela i Natalia, juntament amb una germana d'Àngel que viu amb ells des que es van casar, a més d'altres secundaris com Mateu, amant de Natàlia.
Jenn Díaz construeix la trama a força d'emocions contingudes i a través de les mitges veritats de les seves protagonistes, sobretot en el cas de les dones. El narrador en tercera persona revela els íntims pensaments de cada un i mostra el seu patiment en solitari, com guarden els secrets o com augmenten i disminueixen les distàncies afectives entre ells. L'autora aprofundeix amb seguretat en la psicologia femenina i construeix uns personatges que són retrats creïbles, encara que algunes vegades es permet generalitzacions. El relat està ple de malenconia, els seus protagonistes no tenen certa falta d'esperança i aquests problemes de comunicació ofeguen en molts moments la llibertat. Per exemple, quan Natàlia opta per avortar el fill que espera de Mateu per les dificultats que comportaria acceptar aquesta nova vida en el seu entorn social. Aquesta decisió origina nous drames en les ja febles relacions familiars i serà el detonant del desenvolupament argumental de bona part de la novel·la. El to general de la història és gris i desesperançador.
Jenn Díaz (Barcelona 1988) és una jove escriptora.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar