MARINER DE TERRA ENDINS

MARINER DE TERRA ENDINS

14,50 €

  • Editorial: AKIARA
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-17440-34-3
  • Páginas: 64
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán

14,50

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Jan és un nen acostumat a viure al mar, i quan els seus pares li diuen que passarà tot l'estiu a terra, a la muntanya, a casa de la seva àvia, no li agrada la idea. Per a ell el mar és un símbol de llibertat, i un estiu sencer a terra és com estar tancat. Però amb el temps descobreix que aquests prejudicis són una ximpleria.
El protagonista està en aquesta edat en què deixa de ser un nen i ha de prendre decisions. Encara que al principi no li agrada, a poc a poc va descobrint que els canvis no són del tot dolents, aprèn a acceptar-los com alguna cosa bona i això li fa madurar. Es dóna compte de que a la vida hi ha responsabilitats i que un ha de prendre les regnes de la seva pròpia vida i prendre decisions, sempre amb llibertat. Jan va descobrint aquests petits canvis al costat de la seva àvia, qui, tot i que hi és per ensenyar-li i aconsellar-li, li deixa la llibertat perquè ell, gràcies a la reflexió, descobreixi com vol que sigui el seu futur.
Aquest llibre, escrit de forma senzilla, és fàcil i ràpid de llegir. Recomanable per a nens que s'estan fent grans i es veuran reflectits en el protagonista. A més, ensenya com és la vida al camp i la importància de tenir cura de la natura. La història va acompanyada de grans i acolorides imatges que faciliten la lectura i ajuden a imaginar la història.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar