MATEMÀTIQUES. 4 PRIMÀRIA. ACTIVA'T
  • Editorial: CRUILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-661-4584-8
  • Páginas: 240
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: (Cat).4R Primaria
  • Idioma: Catalán

46,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

46,95 €

LES CLAUS D'ACTIVA'T:EL projecte ACTIVA'T, treballa les competències bàsiques pròpies dels àmbits segons les dimensions, seguint les orientacions del Departament d'Educació.MÉS COMPRENSIÓ REALPerquè els alumnes comprenguin millor i tots se sentin motivats i capaços:* ACCÉS MÉS FÀCIL: Lectura més fàcil, continguts més sintètics i visuals...* BASTIDES DE SUPORT: Perquè el professorat pugui ajudar els alumnes en els continguts o processos més complexos pas a pas.* APRENENTATGE EXPERIENCIAL I MANIPULATIU: Experiències manipulatives àmplies i motivadores.* RESOLUCIÓ DE PROBLEMES: Perquè els alumnes desenvolupin estratègies per resoldre tot tipus de problemes.* HABILITATS COMUNICATIVES: Tot el treball a l'aula tindrà present el valor de la comunicació i la seva importància en l'aprenentatge.* COMPRENSIÓ LECTORA: Per treballar les destreses de la competència lectora des de l'àrea de matemàtiques de forma pautada i progressiva.MÉS INNOVACIÓ AMB SENTITPer atendre la diversitat dels alumnes per mitjà de suports metodològics contrastats:* APRENENTATGE COOPERATIU 'Cooperem': Un plantejament senzill i infal·lible transversal al llarg de tot el projecte perquè, treballant plegats, els alumnes aprenguin a treballar sols.* APRENDRE A PENSAR 'Mediadors de pensament': Un programa d'estratègies de pensament perquè els teus alumnes es converteixin en persones crítiques, reflexives i responsables.MÉS TRANSFERÈNCIA DE L'APRENENTATGEPerquè els alumnes tinguin una experiència real d'aprenentatge s'ofereixen propostes específiques amb les quals podran aplicar el que han après en el dia a dia. Un treball per fases que s'inicia amb l'activació i, després d'entendre el que aprenem experimentant, verbalitzant... finalitza en la transferència:Ens activem - Comprenem - Apliquem - Comprovem el que hem aprèsMÉS INTERCONNEXIÓ: MÉS DIGITALMitjançant l'entorn d'aprenentatge del projecte Activa't es poden personalitzar encara més les classes i donar a cada alumne el que necessita. Un espai ric en recursos i activitats gamificades molt motivador.GRAN QUANTITAT D'EINES I RECURSOS, tant en paper com a l'entorn digital, que ajuden a preparar les classes i avaluar els alumnes:* Guia del mestre trimestral..* Programes COPER i Fer per comprendre amb les indicacions necessàries per treballar a classe les sessions de resolució de problemes i les activitats manipulatives.* Avaluació.I més a l'entorn digital:* Projecte: enfocament, comprensió lectora, tutorials...* Legislació: Programacions, concrecions.* Preparació de les classes: Començament de curs, índexs de continguts, guia didàctica.* Suport a la diversitat: Fitxes pas a pas, de continguts bàsics, d'aprofundiment, de comprensió lectora...* Eines per avaluar: Fitxes per repassar i comprovar allò que s'ha après (per unitat, trimestral, final), proves i registres d'avaluació segons les dimensions, rúbriques de comprensió, expressió, etc.

Más libros de este autor

Ver todos
Paloma Sánchez Ibarzábal

Paloma Sánchez Ibarzábal

(Madrid) Actualmente se dedica a la literatura infantil y juvenil (LIJ). De niña tuvo la suerte de vivir en una familia a la que le gustaba mucho regalar libros. Y fue por ello que llegaron numerosas historias a sus manos. Al leer, se dio cuenta de que había dos mundos: el mundo real y el mundo de los libros. A este último podía viajar cuando el mundo real se volvía demasiado duro. Era bien fácil: bastaba abrir el libro y deslizarse por sus páginas. Leer despertó su deseo de escribir, de inventar historias donde los mayores perdían y ... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar