MEMORIES DE DELFT. L'EPOPEIA DE 1640

MEMORIES DE DELFT. L'EPOPEIA DE 1640

L'EPOPEIA DE 1640

16,90 €

  • Editorial: BASE, EDITORIAL
  • Año de edición:
  • Materia: Europa
  • ISBN: 978-84-18434-49-5
  • Páginas: 248
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

16,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,85 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/07/2022

16,90 €

Consigue 0,85 puntos TROA

La protagonista d’aquest llibre és una dona portuguesa que va viure en primera persona els avatars polítics europeus més importants del segle XVII i va arribar a ser una empresària d’èxit en una època en què les dones ocupaven sempre papers secundaris. Després de residir a diversos indrets (Lisboa, Barcelona, la Haia), de gran decideix retirar-se a la ciutat de Delft (Països Baixos) i allà rememora escenes de la seva vida. A través dels seus records, les seves vivències i tot el seu relat podrem comprendre millor les similituds i dissemblances entre els conflictes que en aquell període van enfrontar Portugal, els Països Baixos i Catalunya amb Espanya, i que van concloure de manera ben diferent. Portugal i els Països Baixos, d’una banda, van consolidar la seva independència, mentre que Catalunya, que va ser francesa durant uns pocs anys, va veure finalment com França i Espanya es repartien el seu territori en el Tractat dels Pirineus (1659).
Cal esmentar també que el relat de les diverses etapes barcelonines de la protagonista (amb notes a peu de pàgina molt ben documentades), ens descobreix de manera excel·lent com era la ciutat en aquella època.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar