MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA
LA GUIA BÀSICA PER CONEIXER ELS SIS GRUPS D'ALIMENTS I ELS CINQUANTA NUTRIENTS
Pilar Senpau8,95 €
- Editorial: LA BUTXACA
- Año de edición: 2014
- Materia: Alimentación y dietética
- ISBN: 978-84-9930-912-5
- Páginas: 128
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
8,95 €
Alerta disponibilidad online8,95 €
«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que l?expressió de lacarència d?algun nutrient al nostre organisme. El consell d?Hipòcrates i dels nostres pares és: «Calmenjar una mica de tot». Però, què inclou aquest «tot»? Ho sabem? No cal esperar a estar malaltsper plantejar-nos una coherència en la manera de menjar. Per què cal menjar pa? Quina és la quantitat de fruita i d?oli que necessitem diàriament? En quin aliment trobem el famós omega-3 i per a què serveix? Per què els ous són tan valuosos per a la salut?
Añadir a mis favoritos
Compartir