MENTIDES CONSENTIDES

MENTIDES CONSENTIDES

(SÉRIE BERGMAN 6)

/

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/01/2021

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Els guionistes i realitzadors de la televisió sueca Michael Hjort i Hans Rosenfeldt prossegueixen en Mentides consentides la sèrie de novel·les negres protagonitzades per Sebastià Bergman, expert criminòleg, encara que amb una complexa personalitat i trajectòria en què no han faltat les amants i que porta temps apartat de la Brigada d'Homicidis d'Estocolm.
No obstant això, Bergman és requerit per la seva gran experiència per col·laborar en la investigació d'una sèrie de cruels violacions i assassinats de dones que estan passant a Uppsala. Bergman ha tingut més que problemes amb alguns membres de la Brigada, però tots intenten deixar de banda els assumptes personals i amorosos per centrar-se en la recerca d'un brutal criminal que anestèsia les seves víctimes per després violar-les i matar-les amb el cap dins d'una borsa.
L'equip comença a investigar, viatja per la zona, conversa amb propietàries de bordells i explora internet a la recerca d'alguna pista que sigui el punt de connexió entre les víctimes, acció que sembla ser obra d'una retorçada ment que barreja l'assassinat amb una mena de ritual amb tints pseudoreligiosos.
La temàtica, ja escabrosa de per si, s'emmarca en un context de permissivitat en el qual abunden les relacions i intercanvis sentimentals, sense filtre. Com és habitual en novel·les anteriors de la sèrie, els autors construeixen una embolicada i trepidant trama que condueixen amb estil àgil i visual, sense més pretensions literàries.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar