MÉS QUE UN CRIM

MÉS QUE UN CRIM

Ahorras un 5,0%

18,80 €

17,86 €

Ahorras un 5,0%

18,80

17,86

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

Ahorras un 5,0%

18,80 €

17,86 €

Enviar a un amigo

A Més que un crim, Jaume Reixach, capellà i escriptor, ens ofereix el relat en primera persona de la doble agressió criminal que van patir en el seu domicili de Blanes ell i el seu «fillol», Kekeo, un jove brasiler que Reixach havia acollit a casa seva quan tenia 19 anys.
Kekeo va resultar mort, cosit a ganivetades, mentre Reixach aconseguia sortir del seu pis per avisar els Mossos. El botxí ?un filipí de 44 anys, també protegit de Jaume Reixach? fou detingut la mateixa tarda i confessà l'autoria del crim. El jutge que instruí el sumari declarà «no imputat» Jaume Reixach i ordenà que el pis no fos precintat.
Malgrat això, les informacions aparegudes als mitjans de comunicació i, sobretot, la censura episcopal van abocar Reixach a un assetjament psicològic i moral del qual es defensa en aquest llibre.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar