MEUS PRIMERS CONTES DE BEBÈ, ELS

MEUS PRIMERS CONTES DE BEBÈ, ELS

UN LLIBRE DE TELA AMB SOLAPES, UN LLIBRE DE TELA AMB UNA JOGUINA, I UN LLIBRE DE

29,90 €

29,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

29,90 €

Els meus primers contes de bebè és el regal perfecte per a nadons. Dins de la caixa, hi ha tres contes molt diferents, pensats per a diferents moments del dia:


1) Qui s'amaga? És un conte de tela interactiu, amb solapes estimulants i un mirall incorporat. És el conte ideal per entretenir els més menuts durant el dia.

2) A dormir, Ovelleta. És un conte interactiu de tela vellutada, amb una ovelleta de peluix incorporada, que s'ha de posar dins de butxaquetes per descobrir la rutina d'anar a dormir (menjar, dutxar-se i anar al llit). És el conte ideal per fer entendre els més petits la rutina d'anar a dormir. La tela és vellutada i suau.

3) És l'hora del bany. És un conte pensat per mullar. Interactiu amb una tinta màgica que permet fer aparèixer un munt d'animals quan es mulla. És el conte ideal perquè els bebès juguin durant l'hora del bany.


Els contes permeten:

- Millorar la cognició auditiva de l'infant.

- Millorar l'autoconsciència i l'observació visual del bebè.

- Millorar les habilitats motores del nadó.

- Fomentar la imaginació i les habilitats lingüístiques.

- Estimular la curiositat.

- Fomentar el joc i la participació.
Descobreix més llibres per a bebès d'Edicions del Pirata:

• Pas a pas aprendràs i et divertiràs – Lot de contes per a nadons

• Les meves primeres paraules

• Minillibres per a jugar i aprendre

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar