MOFETA I TEIXÓ

MOFETA I TEIXÓ

16,50 €

16,50

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

16,50 €

Teixó viu tranquil a casa seva dedicant-se a l'estudi de les pedres, fins que arriba, convidat per la seva tieta, Mofeta a instal·lar-se a la mateixa casa. Teixó no accepta haver de viure amb ell i encara menys quan li posa la casa de cap per avall i li omple la casa de gallines de totes les races. Però tot té la seva part positiva i Mofeta cuina molt bé i li convida a exquisits menjars.
Novel·la infantil sobre dos animals que s'han de posar d'acord per viure junts i portar-se bé. La història és senzilla i en alguns moments resulta il·lògica, encara que podria ser un exemple per aprendre a conviure amb persones diferents d'un .
Agradarà a nens amants dels animals i l'estudi de minerals.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar