MONDRAGÓ. 3: DRACS D'AIGUA

MONDRAGÓ. 3: DRACS D'AIGUA

8,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-9137-174-8
  • Páginas: 128
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras
  • Valores: Amistad. Cariño

8,95

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares
Versión ebook disponible
por 4,99 €

Enviar a un amigo

A Samaradó, un petit poble amb dos castells, els dracs conviuen amb els humans i els permeten utilitzar-los com a muntures volants. Antón, el dragoner local, és qui decideix quin tipus de drac correspon a cada habitant i des de la infància l'hi lliura com a company. Els quatre nens que protagonitzen aquesta història, Cale, Mayo, Arc i Casi han rebut l'encàrrec de recuperar uns ous de drac que han estat robats per una banda de lladres que actuen disfressats de plantes. En aquest episodi, tercer de la sèrie a la qual pertany, s'han de dedicar a recuperar el quart ou que segons els indicis proporcionats per Rïdel, el llibre màgic de Cale, ha d'estar amagat al castell de Wickenburg, propietat d'un antic alcalde del poble, destituït per la seva mala conducta. Els protagonistes sospiten que un dels ous que busquen pot estar ocult en el fossat del castell i Cale i Mayo aconsegueixen entrar a l'interior del seu recinte per intentar rescatar-lo. L'acció narra l'aventura que suposa dur a terme tan arriscat pla, mentre que el castell és el cau on s'amaguen els lladres, que van sempre disfressats de plantes per evitar ser reconeguts. Encara que ells dos també compten amb aquest tipus de camuflatge, del qual es van apoderar en un altre episodi anterior, al final són descoberts, quan ja tenien amb ells a la petita cria de drac que acabava de néixer de l'ou robat. La trama aconsegueix mantenir la intriga fins al desenllaç i reflecteix un entorn d'amistat i afecte entre els personatges i de cura dels seus animals de transport que resulta molt grat. Tant els detalls ambientals, com l'estil, de vocabulari senzill i acurada redacció estan ben adaptats al públic al qual la història va destinada.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar