ODESSA I EL MÓN SECRET DELS LLIBRES

ODESSA I EL MÓN SECRET DELS LLIBRES

10,95 €

10,95

Consigue 0,55 puntos TROA

10,95 €

Consigue 0,55 puntos TROA

Enviar a un amigo

Novel•la fantàstica ambientada en una ciutat , Scribópolis , els habitants són escriptors famosos de tots els temps que s’han immortalitzat en el record de la història de la literatura . La protagonista és una nena de dotze anys , filla de la musa Cal•líope , i per tant , germanastra d'Orfeu , que viu en un país de la realitat a on la seva mare la va portar , per protegir-la de certs enemics . Una nit , veu com uns estranys personatges segresten a la seva mare i decideix anar a rescatar-la, descobrint així el món paral•lel dels immortals de les lletres .
L'obra és un relat d'aventures , poblat de criatures màgiques , que recorda les sagues creades per JRR Tolkien . La protagonista es veu transportada a un món l'existència no imaginava , conversa amb Shakespeare i Dostoievski , màxims dirigents de Scribópolis i corre tota mena de perills a la atzarosa recerca de la identitat del seu pare i per trobar la seva mare . Al llarg de l'acció, en la qual intervenen nombrosos personatges , no tots humans , els llibres són elements clau en el desenvolupament dels esdeveniments , en els quals també compten molt les enveges i rancors existents entre els escriptors famosos . La trama està quallada de referències i al•lusions metaliteràries , que al•ludeixen a obres i autors per a adults i joves però no infantils . No obstant això tant l'estil narratiu com la concepció de les situacions responen a esquemes propis de la literatura per a lectors de l'edat de la protagonista . A banda d'aquest desfasament , l'obra està ben escrita , és molt original i resulta interessant en donar vida animada al món dels llibres .

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar