OFFSHORE

OFFSHORE

19,00 €

19,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

19,00 €

Enviar a un amigo

El protagonista de la sèrie, el famós comissari Kostas Jaritos, creat pel novel·lista grec Petros Markaris (1937) ha d’ocupar-se en aquesta ocasió d'aclarir l'assassinat d'un alt funcionari de la Secretaria d'Estat de Turisme de Grècia, Kostas Lalópulos, mort al seu domicili d'un tret al front.
Segons els primers indicis, el mòbil del delicte sembla haver estat el robatori, encara que el comissari manté des del principi una tesi diferent. Lalópulos, involucrat en negocis bruts, cobrament de comissions extra i tràfic de drogues, bé podria haver estat víctima d'un ajust de comptes entre mafiosos. Quan les evidències es confirmen i està a punt de resoldre el cas, el comissari rep dels seus superiors l'ordre taxativa de tancar l'atestat i qualificar sense més com l'epígraf de "robatori amb assassinat". Dies més tard Jardakos, acabalat armador navilier es troba apunyalat al seu despatx, delicte que Kh

Jaritos s'esforça per aclarir al costat dels agents al seu càrrec. L'arribada a Grècia de grans sumes de capital procedent de bancs domiciliats en paradisos fiscals, tan coneguts com els de les illes Caiman, desperta les sospites del comissari Kostas. L'allau de milions coincideix amb el retorn al país de grans armadors d'origen grec, fins al moment establerts a Londres. En relacionar els dos últims crims amb aquests moviments financers, el comissari decideix obrir de nou les investigacions interrompudes. No triga a rebre l'ordre d'abandonar els casos i sotmetre’s a un expedient disciplinari, a més de quedar suspès de sou i feina fins a la resolució final adoptada pels seus caps. L'assassinat d'un periodista que havia reunit dades sobre els inversors de diner negre, posa en mans de Jaritos proves que mostren l'encert de les seves teories conspiratòries i la complicitat de les autoritats en encobrir els assassinats sota capa de simples actes de delinqüència comuna. Kostas Jaritos, que apareix, com en els anteriors relats de la sèrie, envoltat de la seva extensa, entranyable i divertida família, és reposat en el seu rang dins de la Brigada Criminal, a canvi de no interferir amb els seus criteris morals en les activitats dels polítics disposats a salvar la trencada economia de Grècia sense reparar en els mitjans. La prosa fluïda de Petros Màrkaris reflecteix fidelment els contrastos entre els vicis i virtuts de la societat grega, en situar l'acció durant la Setmana Santa ortodoxa i mostrar la pervivència de la fe cristiana del poble grec. Gent senzilla i humil que no ha perdut l'esperança, malgrat les penoses circumstàncies derivades d'una crisi que els polítics no han encertat a resoldre.

Más libros de este autor

Ver todos
Petros Márkaris

Petros Márkaris

(Estambul, Turquía, 1937) Estudió Ciencias Económicas en Viena y en Stuttgart y, posteriormente, se trasladó a Atenas, donde reside actualmente. Guionista de televisión y autor teatral, ha colaborado en varios guiones del cineasta griego Theo Angelópoulos, como el de “La mirada de Ulises”. Es autor del volumen de ensayos “La espada de Damocles”, en torno a la crisis griega. La fama le ha llegado con la serie de novelas policiacas protagonizadas por el irónico y políticamente incorrecto comisario griego Kostas Jaritos, merecedoras de galardones ... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar