OSCAR WILDE - CAT

OSCAR WILDE - CAT

L'ESCRIPTOR QUE VA TRENCAR BARRERES

9,90 €

9,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 05/10/2022

9,90 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Boris Izaguirre ens explica la magnífica història d'Oscar Wilde, el “petit heroi” que sempre l'ha inspirat.

Oscar Wilde va ser un dels escriptors més brillants del segle XIX, autor d'obres inoblidables com «El retrat de Dorian Gray» o la divertidíssima novel·la «El fantasma de Canterville». Més enllà del seu gran talent literari, al llarg de la seva vida va mostrar un ferm compromís amb la llibertat de cadascú de viure lliurement, sense patir discriminacions pel simple fet de ser diferent. Per això, la seva vida és un cant a la diversitat i a la tolerància.

Boris Izaguirre li ret homenatge en aquesta meravellosa biografia il·lustrada de la col·lecció Els meus petits herois.

“Quin privilegi poder transmetre a lectors tan joves la importància de llegir i descobrir Oscar Wilde! És un company de viatge valent i enginyós que et fa veure nous mons i no deixa mai d'abocar llum i claror al que vius” (Boris Izaguirre)
Els meus petits herois és una col·lecció de biografies il·lustrades per a nens i nenes, en les que es ret homenatge a les figures de la història que han fet del món un lloc millor.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar