PÀTRIA

PÀTRIA

13,95 €

13,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,70 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/08/2021

13,95 €

Consigue 0,70 puntos TROA

Enviar a un amigo

El dia en què ETA anuncia l’abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar-li a la tomba del seu marit el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Podrà conviure amb els qui la van assetjar abans i després de l’atemptat que va trastocar la seva vida i la de la seva família? Podrà saber qui va ser l’encaputxat que un dia plujós va matar el seu marit, quan tornava de la seva empresa de transports? Per més que arribi d’amagat, la presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot de la seva veïna Mirin, amiga íntima en un altre temps, i mare de Joxe Mari, un terrorista empresonat i sospitós dels pitjors temors de Bittori. Què va passar entre aquestes dues dones? Què ha enverinat la vida dels seus fills i els seus marits tan units en el passat? Amb els seus estrips dissimulats i les seves conviccions indestructibles, amb les seves ferides i les seves valenties, la història incandescent de les seves vides abans i després del cràter que va ser la mort del Txato, ens parla de la impossibilitat d’oblidar i de la necessitat de perdó en una comunitat trencada pel fanatisme polític.
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Más libros de este autor

Ver todos
Fernando Aramburu

Fernando Aramburu

(San Sebastián, 1959) Poeta, narrador y ensayista español. Se licenció en Filología Hispánica por la Universidad de Zaragoza y desde 1985 reside en Alemania. Fue miembro del Grupo CLOC de Arte y Desarte. Autor de tres libros de relatos: “No ser no duele” (1997), “Los peces de la amargura” (2006) y “El vigilante del fiordo” (2011), y de varias novelas merecedoras de numerosos galardones: “Los ojos vacíos” (2000), “El trompetista del Utopía” (2003), “Bami sin sombra” (2005) y “Años lentos” (2011) que fue galard... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar