PENNY BERRY I L'ANELL DE SHAZZAN

PENNY BERRY I L'ANELL DE SHAZZAN

12,95 €

12,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,65 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 18/12/2019

12,95 €

Consigue 0,65 puntos TROA

Enviar a un amigo

Aquest llibre és el quart d'una saga de llibres d'aventures. La col·lecció Penny Berry està formada per una sèrie de llibres que combinen fantasia i valors, protagonitzats per una noia aprenent de màgia. Fins ara s'han publicat Penny Berry i la poció màgica, Penny Berry i l’arbre d'or de Xangri-La i Penny Berry i la cripta dels oblidats.
En aquest nou llibre de la sèrie es relata la història de quatre nens que van en busca d'un anell, que està dividit en dues parts i que el necessiten per alliberar els seus pares de la maledicció que els ha deixat petrificats. Al seu torn, han de lluitar contra nigromants i tot tipus d'espectres que volen acabar amb els personatges mitològics que habiten a Amhuinn.
L'estil del llibre és senzill i no utilitza paraules molt complexes, de manera que els serà més fàcil de llegir als més petits. L'autor utilitza descripcions detallades dels paisatges i dels diferents personatges, encara que apareixen il·lustracions que permeten imaginar-vos amb més facilitat la trama.
La trama és difícil d'entendre si no s'han llegit abans els altres llibres que precedeixen a aquest, ja que no et posa en situació des del primer moment i, a més, introdueix llocs i personatges que donen per descomptat. Així que jo recomanaria llegir abans els llibres que precedeixen a aquest per entendre la història al complet.
Els valors que aporta aquest llibre són la importància de l'amistat i de la família. L'amistat es veu reflectida en nombroses escenes del llibre, en les quals Penny demana l'ajuda dels seus amics que sempre estan presents per ajudar-la i recolzar-la en diferents situacions. La importància de la família es mostra en la preocupació de Marcus per la seva germana Penny i viceversa, a més de la importància dels avis, que són els que mostren als seus néts el seu origen. La novel·la especialment agradarà als lectors aficionats a les històries de fantasia, aventures i misteri.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar