PENTAGRAMA INICIACIÓ LLENGUATGE MUSICAL

PENTAGRAMA INICIACIÓ LLENGUATGE MUSICAL

23,00 €

  • Editorial: BOILEAU
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-8020-742-3
  • Páginas: 124
  • Idioma: Catalán

23,00

Añadir a mi cesta

Consigue 1,15 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 09/03/2021

Enviar a un amigo

De les mateixes autores de Pentagrama Grau Elemental, aquest volum pretén servir com a introducció al Llenguatge Musical, sempre des d'una perspectiva amena i divertida.

A causa de les seves característiques es pot utilitzar com a llibre de text, tant durant el primer cicle de Primària (1r i 2n) en qualitat de material curricular, com també per l'assignatura de Pre-llenguatge (Iniciació, Preparatori...) en les escoles de música.

§ TEORIA: De forma amena es tracten els conceptes bàsics de la música, com el so i el silenci, greu i agut, fort i fluix.

§ ESCRIPTURA MUSICAL: Aquest apartat fa incidència en la correcta escitura de les claus i les notes, aspecte que no s'ha d'oblidar en benefici de la correcta ortografia musical.

§ TEORIA-EXERCICIS: Es proposen diferents pràctiques per consolidar els elements teòrics apresos.

§ RITME: S'estudien els valors bàsics fins a la corxera, de forma intuïtiva i pràctica.

§ DICTAT: També de forma intuïtiva, es treballa primer l'aspecte rítmic i posteriorment, de forma gradual, s'introdueix el dictat melòdic.

§ AUDICIÓ: S'inclouen fragments de música de diferents estils amb la finalitat de

despertar en els alumnes l'interès per la música.

§ CONEIXEMENT DELS INSTRUMENTS (Repassar, pintar): Aquest apartat està destinat a oferir un coneixement elemental dels instruments, relacionant-los amb les diferents famílies.

§ CANT CORAL: Inclou cançons pedagògiques originals, en diferents estils, relacionades amb les explicacions teòriques de la unitat corresponent.

§ EXPRESSIÓ CORPORAL: Es estimula el moviment en coordinació amb la música.

El llibre es complementa amb un annex de repertori i un Joc de l'Oca amb al·lusions musicals. S'acompanya amb un CD (en sistemes Àudio i Midi-File) on estan gravades les audicions, les cançons i la música per a l'expressió corporal.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar