PER QUÈ SOM CREATIUS

PER QUÈ SOM CREATIUS

GENS, CULTURA I MENT HUMANA

14,00 €

14,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

LÆHomo sapiens és lÆespècie que, des dÆun punt de vista biol.gic, haassolit més èxit al nostre planeta. Hi han contribuït eldesenvolupament del llenguatge, lÆhabilitat per construir eines i, per damunt de tot, una extraordinària capacitat creativa. A Per què somcreatius Enric Bufill explica les causes que ho van fer possible apartir de dades de camps tan diversos com la paleoantropologia, lagenètica, les neurociències, la psicologia i la hist.ria. Sense deixar de banda els factors sociodemogràfics, posa lÆaccent en els canvisevolutius biol.gics, cerebrals i genètics que han afavorit lÆincrement de les aptituds mentals i lingüístiques dels homínids, i ens hanconvertit en una espècie que pot utilitzar aquestes capacitats per alÆavenç i la creativitat. LÆepíleg dÆEudald Carbonell ens permetendinsar-nos en el que, segons ell, serà el proper salt evolutiu: elpas a la ment transhumana, en què la ment es despendrà del cos i deles dimensions de lÆespai-temps.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar