PERCY JACKSON I ELS DÉUS GRECS

PERCY JACKSON I ELS DÉUS GRECS

17,00 €

17,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

17,00 €

Enviar a un amigo

Aquest llibre no és una més de les aventures de Percy Jackson, sinó tot un recorregut a fons per la mitologia grega, des de la perspectiva desenfadada i plena d'humor del protagonista de la saga. Comença per la història de la creació del món, per oferir després unes pinzellades de les guerres entre déus i titans, fins que l'era dels titans arriba a la seva fi. El gruix de l'obra se centra en el regnat dels déus en la Muntanya Olimp i, en concret, segueix la trajectòria de les dotze deïtats principals, segons l'ordre del seu naixement. D'indubtable valor cultural, i narrada amb estil col·loquial i proper a l'argot juvenil, és una lectura entretinguda, que pot fomentar de manera divertida l'interès per la mitologia clàssica al públic jove, però de contingut escabrós per la temàtica tractada. Per les seves pàgines desfilen assassinats, incestos, tortures, canibalisme i tot un elenc d'aberracions similars que, tot i que s'alleugereixen amb frases sarcàstiques i plenes d'humor enginyós, són extremadament immorals. L'única connexió amb la resta de la sèrie són referències a alguna de les aventures de Percy i descripcions aterridores i detallades de llocs ja coneguts com ara, el Tàrtar.

Más libros de este autor

Ver todos
Rick Riordan

Rick Riordan

(San Antonio, Texas, 1964) Autor de libros de fantasía, misterio y literatura juvenil, creador de la exitosa serie de novelas de misterio protagonizadas por el detective Jackson Tres Navarre, galardonada con los más prestigiosos premios en su género. Basada en sus experiencias como profesor de mitología de niños con dificultades de aprendizaje, comenzó a escribirla como un cuento para leer a su hijo antes de acostarlo.También ha escrito la serie de misterio dedicada al público adulto “Tres Navarres”, ayudó en la edición de 'Demigods and Monster... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar