POLICIA

POLICIA

10,95 €

10,95

Consigue 0,55 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 9,99 €

10,95 €

Consigue 0,55 puntos TROA

Enviar a un amigo

Policia és un nou episodi de la sèrie protagonitzada per l'inspector Harry Hole, de la brigada criminal d'Oslo, que, apartat de la vida activa, exerceix el seu nou càrrec com a professor a l'Escola de la Policia.
Una sèrie de crims dels quals són víctimes companys del cos aconsella la volta de Harry Hole al seu destí anterior, encara que es resisteix a cedir davant la insistència dels seus caps, al·legant raons familiars. Obligat finalment a acceptar, desenvolupa, al capdavant d'un equip creat a l'efecte, un pla d'operacions que impedeixi l'assassí continuar l'escalada de violència que ha costat la vida a diversos agents de l'ordre. No obstant això, aquesta vegada la reconeguda capacitat i experiència de l'inspector no donen els resultats que s'esperen. La gran habilitat d'un criminal astut que esborra qualsevol empremta dels seus actes fa sospitar a Hole que l'autor de les morts pogués ser un membre de la policia, disposat a venjar-se d'algun vell greuge de què responsabilitzava als seus camarades. La tensió és extrema quan una de les integrants del grup de l'inspector apareix brutalment torturada, sense que el sanguinari assassí hagi deixat el menor rastre de la seva acció. L'alarma s'estén, no només entre les autoritats sinó també a l'opinió pública, desconfiada davant la ineficàcia dels agents de la policia, incapaços de vetllar per la seva pròpia seguretat. L'acció transcorre en el marc ambiental dels carrers, paisatge i clima d'Oslo, envoltada de muntanyes i a la vora d'un idíl·lic fiord que, oculta, però, racons de vici, tràfic il·legal de drogues i corrupció municipal on participen alts càrrecs de la policia. Jo Nesbo (Oslo, 1960) un dels més destacats representants noruecs del gènere de novel·la negra, es mostra en aquest episodi consumat mestre en l'ocupació dels elements d'intriga, que alterna amb el relat de les vides dels personatges, policies fidels o venals, moguts per ideals de justícia en uns casos o ambicions egoistes en d'altres. Les reiterades escenes de violència criminal o de conductes al marge de la moral, descrites amb cruesa, encara que sense excessives referències sexuals, pròpies del gènere negre, poden afectar negativament la sensibilitat del lector.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar