POLS I OMBRA

POLS I OMBRA

18,00 €

18,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 27/02/2020

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

Les novel•les d'Antonio Manzini (Roma, 1964) tenen el seu punt d'inflexió en les peculiars característiques del sots-comissari Rocco Schiavone, natural d'Aosta, un tipus sagaç, adob, impacient i amb un tarannà una mica llibertí; fuma porros i alhora que parla amb la seva dona morta anys enrere, ja que en el fons és un romàntic, no té inconvenient a desfogar-se amb relacions amoroses més o menys esporàdiques.
Pols i ombra arrenca quan a Aosta es troba el cadàver d'una transsexual. Sorprenentment, la casa de la víctima està buida i cap dels veïns ha vist res estrany o potser fingeixin no saber-ho. Rocco comença el seu treball amb el seu característic estil: converses a peu de carrer, en un cafè o en amagatalls, per sorpresa, amb les seves típiques trampes i ajudat per confidents i amics, movent-se en atmosferes poc convencionals per la identitat de la víctima.
Es tracta d'una investigació molt més complexa del que és normal, ja que es produeixen més assassinats i no sembla ser un simple ajust de comptes; en algun cas hi ha certa connexió amb el passat, un passat fosc que inclou abusos sexuals al si familiar i la culpabilitat sembla estar molt repartida entre diversos personatges i fins i tot camuflar-se en altes esferes italianes com el servei secret.
La desconfiança, la intriga i l'olor a traïció envaeixen una narració a la que com sempre el seu autor imprimeix un ritme àgil a força de espurnejants diàlegs i de l'interès que suscita de principi a fi l'activitat desenvolupada per Rooco Schiavone. Una trama no lineal amb molts racons i girs narratius. Manzini en estat pur. Reyes Cáceres Molinero.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar