PROJECTE GALILEU

PROJECTE GALILEU

8,70 €

  • Editorial: BAMBÚ
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-8343-530-4
  • Páginas: 264
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Joves Lectors
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Ciencia. Divulgación
  • Valores: Amistad. Interés. Solidaridad

8,70

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Llicenciat en Química Quàntica, màster en Astronomia i Astrofísica, Joan Anton Català escriu Projecte Galileu, editada per Bambú, la seva primera novel·la adreçada al públic juvenil amb la missió de transmetre un saber acumulat al llarg d'anys sobre un àmbit que potser els joves lectors comencen a descobrir a l'escola a partir dels deu anys. Adam Seymour, un xaval que viu a l'any 2052, té un objectiu a la vida, guanyar el concurs de ciències del col·legi, però el seu company Chris Moss ho evita cada any robant-li la glòria. Adam està convençut, igual que els seus amics Meg i Martin, que darrere dels èxits de Moss està la influència i els mitjans que posa a la seva disposició l'empresa de la qual és propietari el seu pare. Els amics es confabularan per trencar la seva mala ratxa proposant-se realitzar un experiment que ningú podrà superar. Mike, germà d'Adam, és astronauta i aviat haurà de viatjar a Mart en una missió rutinària. Els joves s'organitzaran per aprofitar un campament familiar per a colar-se en la nau de transport pilotada per Mike però no seran els únics que ho facin i el viatge es convertirà en una aventura amb alguns imprevistos de tipus mèdic, com la sobtada apendicitis de Mike, o de naturalesa ètica, com el comportament delictiu del copilot Usayev, els plans del qual per a la nau difereixen dels previstos oficialment. A terra, els pares d'Adam, Meg i Martin, així com els de Chris Moss, descobriran l'engany dels seus fills i des del centre d'operacions tractaran de fer-los tornar sans i estalvis.
Joan Anton Català ha concebut una novel·la que podria substituir algunes parts de qualsevol llibre de ciències pel seu estil didàctic. Al llarg de les pàgines, l'autor explica detalls i realitats científiques integrades en la trama que qualsevol jove lector ni s'adonarà que les incorpora com a coneixement de manera natural. Els personatges són senzills però atractius i la trama està ben construïda al voltant dels valors de l'amistat, una sana ambició pel coneixement i la solidaritat en moments de tensió. El fet que l'acció transcorri a l'any 2052 ajuda als lectors a imaginar-se com pot ser el futur. Curiosament les xarxes socials i els mòbils no apareixen per cap costat però sí robots intel·ligents i la possibilitat d'habitar a Mart. Projecte Galileo és un llibre que fomenta la passió per les ciències i, especialment, l'àmbit pràctic dels experiments. Molt recomanable.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar