QUI ET PENSES QUE ETS?

QUI ET PENSES QUE ETS?

HISTÒRIES DE LA FLO I LA ROSE

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 24/09/2019

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Alice Munro narra en Qui et penses que ets? la trajectòria de dues dones al llarg de quaranta anys mitjançant un entrellaçament d'històries.
Rose és una nena que viu a Hanratty Oest (Ontario) amb el seu iracund pare vidu i la seva madrastra Flo, una dona bastant vulgar, que regenten una botiga familiar. Rose pateix maltractament, és tímida i ignorant però ambiciosa i desitjosa de sortir d'aquest opressiu ambient per anar a la universitat, desig que s'aconsegueix gràcies a l'ajuda d'una professora que alberga estudiants desfavorits. Rose estudia lletres i durant la carrera s'enamora de Patrick, un jove intel·lectual d'entorn adinerat. Es casen malgrat l'oposició de la família d'ell i es traslladen a Vancouver (Canadà).
El contrast entre tots dos és gran, ella és pobra i de caràcter feréstec, i ell, refinat i de modals amables; les diferències s'accentuen amb el temps i els conflictes són cada vegada més grans, fins a arribar a agressions mútues que acaben per dilapidar el matrimoni. A Rose li agrada ser admirada i estimada, viu una mica fora de la seva realitat i sense un nord clar, de manera que manté aventures amb diversos amants, alguns d'ells casats, sempre relacions efímeres en què té importància el component eròtic. El seu pare ja ha mort i els retrobaments amb la seva madrastra, envellida i malalta, segueixen sense ser del tot amistosos.
Munro se centra en el magnífic disseny d'un perfil femení molt controvertit, que presenta amb absoluta sinceritat sense amagar mancances o misèries morals, ja que Rose és una persona molt inestable, en part per l'atmosfera hostil en què va transcórrer la seva infantesa.
La novel·la està magistralment escrita, amb una narrativa carregada de força que de vegades exhibeix una prosa dibuixada com a pinzellades, tècnica adequada per plasmar una trama dura que descriu l'intent de supervivència d'una dona vulnerable.

Más libros de este autor

Ver todos
Alice Munro

Alice Munro

La escritora canadiense Alice Munro creció en Wingham, Ontario, en el seno de una familia de granjeros y estudió en la Universidad de Western Ontario. Es autora de doce volúmenes de relatos, dos antologías y una novela. Sus cuentos han aparecido en revistas como The New Yorker, Atlantic Monthly o The Paris Review y han sido traducidos a trece idiomas. A lo largo de su destacada trayectoria ha recibido numerosos galardones, entre los que destacan los canadienses Governor General's Award (en tres ocasiones) y Giller Prize (en dos), los estadounid... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar