RERE L'OMBRA DEL BRUIXOT

RERE L'OMBRA DEL BRUIXOT

10,95 €

  • Editorial: EDEBE
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 12 a 14 años
  • ISBN: 978-84-683-3313-7
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español
  • Temas: Convivencia y relaciones sociales. Realismo
  • Valores: Amistad. Lealtad

10,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

10,95 €

Amb aquest títol Francisco Díaz Valladares posa davant el lector una història d'aventures ambientada a l'Àfrica, que transmet una mica més del que és habitual en el gènere. Julien, un jove blanc de dinou anys nascut en aquest continent, viatja des de Nova York fins a un petit poblat proper al Parc Nacional de Vicuña a la República Democràtica del Congo, per passar unes vacances amb el seu avi, director d'aquest parc i molt apreciat per la població negra. La seva arribada coincideix amb els atacs d'un vell lleó famolenc, que fa dos mesos va irrompre en la vida quotidiana de la zona matant algunes persones. El temut i envejós bruixot Buku incita els nadius contra l'avi acusant-lo de ser el causant dels atacs. Aquest conflicte és l'eix d'una narració senzilla i amena, carregada de dramatisme en alguns moments, en altres d'una emotivitat sense sentimentalismes, i en general d'un conjunt de valors, entre els quals destaca l'amistat i la fidelitat. La profunditat i riquesa dels personatges convida a involucrar-se en uns esdeveniments forts i perillosos, que porten als protagonistes a la vora de la mort. Un romanç transversal i el teló de fons d'activitats il·legals de tràfic d'armes i abocaments tòxics afegeixen complexitat i un toc de suspens a una obra que reflecteix a la perfecció les virtuts i contrastos del poble africà.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar