- Editorial: ARA LLIBRES
- Año de edición: 2024
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-1173-055-6
- Páginas: 208
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
Ahorras un 5,0%
23,95 €
22,75 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
23,95 €
22,75 €
Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem. El Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, ens explica la seva manera d'entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial.
Añadir a mis favoritos
Compartir