SECRETS IMPERFECTES

SECRETS IMPERFECTES

SÈRIE BERGMAN 1

/

9,95 €

9,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/10/2020

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Primer episodi de la sèrie protagonitzada per l'excèntric psicòleg criminalista Sebastian Bergman, eficaç col·laborador de la policia excepte quan pateix alguns de les seves freqüents alteracions mentals degudes a la mort de la seva dona i filla en un tràgic accident marí.
En aquesta ocasió s'incorpora tard a les investigacions de la brigada d'homicidis d'Estocolm dedicada a aclarir l'assassinat de l'adolescent Roger Eriksson que la policia d'una localitat pròxima es veu incapaç de resoldre. No obstant això, no triga a assimilar amb la seva habitual agudesa les peculiaritats del cas i facilitar als seus companys noves pistes que els permeten avançar en la recerca de proves.
El caràcter rebel i descarat de Bergman li enemista amb la resta dels agents, alguns dels quals es neguen a continuar si el psicòleg no varia les formes despòtiques de tractar-los. Les encertades deduccions de Sebastian i la seva gran capacitat per introduir-se en la ment i intencions dels testimonis, acaben per vèncer la gelosia i susceptibilitat dels policies que es mostren disposats a reconèixer el valor superior de les seves intuïcions enfront de les fredes tècniques tradicionals. Després de seguir diverses línies d'investigació sense obtenir resultats, el crim adquireix una dimensió diferent al demostrar que els mòbils de l'assassí són de caràcter moral i que, potser, va cometre el crim de manera fortuïta. Els guionistes suecs Michael Hjorth (1963) i Hans Rosenfeldt (1964) han aconseguit traspassar al llenguatge literari la plasticitat i emoció de les sèries televisives d'intriga emeses amb notable èxit dins i fora del seu país. Com és habitual en les novel·les policíaques actuals, el desenvolupament de la trama s'alterna amb el relat de les vides dels protagonistes sobretot quan es tracta d'una personalitat com la de Sebastian afectada per somnis i malsons que li recorden la dramàtica pèrdua de la seva família. Mancances que l'impulsen a mantenir freqüents relacions mogut per instints sexuals de pur caràcter físic o biològic. Les freqüents obscenitats i termes escabrosos juntament amb els factors precedents poden afectar la sensibilitat del lector.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar