SOC SENSIBLE

SOC SENSIBLE

APRENDRE A CONVIURE AMB L'ALTA SENSIBILITAT

19,90 €

  • Editorial: ROSA DELS VENTS
  • Año de edición:
  • Materia: Autoayuda
  • ISBN: 978-84-18062-94-0
  • Páginas: 208
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

19,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Un llibre que explica com reconéixer aquest tret de personalitat i dona eines i técniques a les persones amb alta sensibilitat per autoregular-se i viure de manera més serena. Ets molt autoexigent o perfeccionista? Et molesten els sorolls forts? Tens molta empatia i no suportes el conflicte? Dones moltes voltes a les coses i no suportes les converses superficials? El més probable és que tinguis alta sensibilitat. I qué vol dir, aixó? Les persones que són altament sensibles són molt intenses des del punt de vista sensorial i emocional, i aixó fa que les seves própies reaccions els puguin arribar a portar a estats de saturació, de bloqueig o d'estrés si no saben com gestionar aquest tret de personalitat en el seu dia a dia. També són persones a qui els encanta ajudar els altres perqué els fa sentir bé, per aquest motiu els costa dir que no i se senten culpables quan no arriben a tot. Es calcula que una de cada quatre persones són altament sensibles. Un llibre que será de gran ajuda per a les persones altament sensibles, per a aquells que hi conviuen o per a pares o mares amb nens amb alta sensibilitat.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar