SUPERNORMAL (CAT)

SUPERNORMAL (CAT)

14,00 €

  • Editorial: MOLINO
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-272-1168-1
  • Páginas: 384
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras
  • Valores: Humor

14,00

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

14,00 €

Enviar a un amigo

És la tercera vegada en tres anys que Murph i la seva família es veuen obligats a traslladar-se de ciutat. Per culpa d'un malentès, Murph es matricula en una estranya escola: en ella s'ensenya als nens herois a desenvolupar les seves "capes" (capacitats) i convertir-se en "operacionals" amb vistes a ingressar en una Aliança d'Herois encarregada de combatre el crim. El problema és que l'únic poder amb què compta Murph consisteix a ser supernormal. Tot i així, per primera vegada en molt de temps aconsegueix reunir un grup d'amics al qual la resta d'aspirants a herois diuen els "superzeros", ja que consideren que les seves "capes" són perfectament inútils. Al mateix temps, els caps de Ribbon Robotics (lord Nektar i el seu sequaç, Nicholas Knox) pretenen esclavitzar la humanitat servint-se d'unes vespes-robot i d'uns cascos de control mental dissenyats perquè qui se'ls posi segueixi al peu de la lletra les ordres dels malvats. I el seu primer objectiu serà l'escola de Murph. Amb la meitat dels professors i els alumnes més operacionals "abduïts" per Ribbon Robotics, els superzeros, per increïble que sembli, aconseguiran evitar la desfeta gràcies a les seves inútils "capes".
Es tracta d'una trama original i entretinguda, amb girs inesperats i plena d'humor: un humor que es reflecteix en els noms dels professors (i herois jubilats) Soperman o Flash; en el dels alumnes (la petita Mary, que només és capaç de volar amb ajuda d'un paraigua groc); i en el dels malvats (l'home-vespa lord Nektar). Tampoc està exempta d'humor la caracterització dels personatges, tan propera a vegades a la caricatura: l'estúpid lord Nektar (l'home-vespa), incapaç de distingir entre una abella i una vespa; l'espia britànic James James (Bond), al qual tot li surt malament; o els herois jubilats com el Fantasma Blau. Sense oblidar els enginyosos comentaris que els propis autors van "colant" enmig del relat o els cops d'efecte que introdueixen.
El missatge que transmet el llibre és diàfan: davant del senyor Flash, que està convençut que "no es pot ser un superheroi sense tenir superpoders", els superzeros demostren justament el contrari: sí és possible ser un superheroi sempre que un sàpiga convertir la seva debilitat en fortalesa; sempre que els superpoders dels supernormals com Murph siguin el valor, la perseverança, la voluntat de fer el correcte i el treball en equip.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar