TEMPS DE FAMÍLIA

TEMPS DE FAMÍLIA

PREMI NÈSTOR LUJÁN DE NOVEL·LA HISTÒRICA 2015

9,95 €

  • Editorial: LA BUTXACA
  • Año de edición:
  • Materia: Novela histórica
  • ISBN: 978-84-16600-54-0
  • Páginas: 364
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Catalán

9,95

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares
Versión ebook disponible
por 9,49 €

Enviar a un amigo

En Bonaventura Giner, indià retornat de Cuba el 1898, s’estableix a les terres de la seva infància i posa en marxa un pla per convertir el mas familiar en el centre d‘un veritable imperi vinícola al Penedès. Des d’aquest inici ens submergim en quatre generacions de Giner.
És una reflexió sobre les nissagues i el què significa formar part d'una família, com els actes de cadascun dels seus membres no s'entenen sense conèixer-ne la personalitat de cascun i dels altres. Cada generació està emmarcada en el context històric i es descriuen els costums propis de l’època. Intenta caracteritzar una societat benestant i la pagesia.

Els personatges són profunds. L’estil és acurat, amb un vocabulari ric i apropiat, la narració no segueix un fil cronològic, sinó que juga, a través de les generacions, entre el present i el passat. Alguns dels personatges representen antivalors com la germana gran o pot confondre la actitud liberal de la germana petita, Violeta; s’inclou una escena de caràcter sexual explícit.


Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar