TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL)

TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL)

12,95 €

12,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,65 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 18/09/2019

12,95 €

Consigue 0,65 puntos TROA

Enviar a un amigo

El cinquè episodi de les aventures de Tom Gates , explicades per ell mateix es refereix a una excursió escolar de tres dies de durada . Al principi, el protagonista es desinteressa completament del projecte però en descobrir que els seus amics s'han inscrit com a participants , tracta , a última hora , de no perdre-se-la . Per fi ho aconsegueix i al seu retorn porta moltes coses per explicar que posen de manifest que ha estat una experiència agradable , fins i tot amb els habituals incidents . A més es porta la sorpresa de descobrir que els seus pares han aprofitat que era al campament per redecorar la seva habitació que ha quedat molt al seu gust . L'obra combina les il•lustracions amb text i els passatges narratius per donar una imatge més significativa del que pensa i fa el protagonista . Tom és un nen bastant despistat , no massa estudiós i molt imaginatiu que es porta bé amb els seus pares i avis , uns jubilats dinàmics i afectuosos , de vegades fins i tot massa per al seu gust . Les relacions amb la seva germana gran pateixen certs alts i baixos , el mateix que les que manté amb els seus amics i companys , però sempre dins d'uns límits marcats per un fons d'afecte . L'autora caracteritza els personatges , infantils i adults , en termes de realisme benèvol i planteja situacions convincents , encara que exagerades per una intenció humorística de trets lleument caricaturescos . La barreja de part gràfica i part escrita resta dimensió literària al conjunt de la història però fa més amena i fàcil la seva lectura .

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos

Liz Pichon

Ilustradora y escritora británica de libros infantiles. Estudió diseño gráfico en Middlesex Politécnico y en Camberwell School of Art de Londres, trabajó como directora artística en la productora musical Jive Records y, más tarde, como ilustradora freelance de cuentos infantiles. Sus diseños han sido utilizados en muchos productos diferentes en todo el mundo por diferentes marcas, como Marks & Spencer. Actualmente publica sus propios cuentos y es la creadora de la serie dedicada al personaje Tom Gates. Liz vive con su esposo y sus tres hijos en... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar