TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT)

TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT)

14,96 €

14,96

Consigue 0,75 puntos TROA

14,96 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Enviar a un amigo

En aquest onzè episodi de les seves aventures, Tom Gates aconsegueix per fi tenir una mascota, si més no durant la setmana en què la porta a casa mentre el seu amo es canvia de casa. A més escriu un relat de misteri que mereix els elogis del seu professor i a sobre, la cançó emblemàtica del seu grup musical, Els Gossozombis, es fa molt popular al seu col·legi gràcies a un vídeo que arriba a ser viral a les xarxes. Com és habitual, l'autora narra les aventures del seu protagonista en to d'humor, destacant alguns aspectes menys grats que tenen les situacions que semblen molt favorables. Per exemple, la desitjada mascota resulta ser un hàmster de vida nocturna que mentre corre a la roda grinyolant de la seva gàbia, col·locada al dormitori de Tom, no el deixa dormir a ell. L'acció se centra en fets trivials de la vida quotidiana d'un nen imaginatiu i emprenedor però també poc interessat a estudiar que prefereix dibuixar abans de fer els deures i al que sobretot el que més l'atrau és la música més moderna. La trama resulta dinàmica i abunda en detalls divertits on es posa de manifest la peculiar manera de pensar del protagonista, amb una lògica infantil que agafa desprevinguts als adults. El text, de frases breus i vocabulari col·loquial, es completa amb abundants il·lustracions que ajuden el lector a imaginar com són i com actuen el protagonista, els seus amics, els seus pares i avis i la seva poca simpàtica germana gran.

Más libros de este autor

Ver todos

Liz Pichon

Ilustradora y escritora británica de libros infantiles. Estudió diseño gráfico en Middlesex Politécnico y en Camberwell School of Art de Londres, trabajó como directora artística en la productora musical Jive Records y, más tarde, como ilustradora freelance de cuentos infantiles. Sus diseños han sido utilizados en muchos productos diferentes en todo el mundo por diferentes marcas, como Marks & Spencer. Actualmente publica sus propios cuentos y es la creadora de la serie dedicada al personaje Tom Gates. Liz vive con su esposo y sus tres hijos en... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar