TOM O'CLOCK. 1: ASSALT AL MUSEU DE CERA

TOM O'CLOCK. 1: ASSALT AL MUSEU DE CERA

9,95 €

  • Editorial: LA GALERA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-246-6028-4
  • Páginas: 144
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Divulgación. Intriga
  • Valores: Amistad. Ingenio

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Primer episodi d'una sèrie narrativa d'intriga protagonitzada per tres joves detectius, Annika, Tom i Josh, que treballen per a una peculiar agència, situada a Nova York, que s'ocupa d'investigar fets misteriosos, ambientats sempre en diferents llocs i en èpoques passades. Els protagonistes viatgen cap enrere en el temps, per tal de resoldre casos que, si no aclarir-se en el moment oportú, podrien alterar el curs dels esdeveniments històrics. En aquesta ocasió han de donar un salt espai-temporal que els porti fins a París a la primavera de 1784, cinc anys abans de produir-se el moviment revolucionari que canviaria la història de França. Al taller d'un artesà que feia figures de cera per exhibir-les en un museu, algú ha robat la que representava una il·lustre comtessa que està enfurismada per aquest fet i reclama justícia. La policia deté un aprenent de forner que havia entrat al taller per repartir la seva mercaderia i que, tot i declarar-se innocent, ha estat tancat a la sinistra presó de la Bastilla. Donat el clima d'inestabilitat social i de protesta contra les arbitrarietats de la noblesa que regnava en aquests anys a la ciutat, la detenció de l'acusat pot provocar que s'avanci la presa, pel poble, de la presó on es troba, amb el conseqüent desajust cronològic d'alguna cosa que havia de succeir anys més tard. L'autor combina referències històriques d'interès cultural amb elements d'intriga ben dosificats en una trama argumental interessant, curosament elaborada des del punt de vista tècnic i ben escrita. L'acció es desenvolupa de manera molt dinàmica en el reduït temps de què disposen els detectius per trobar el veritable lladre abans que expiri el termini de què disposen i es vegin de nou transportats a l'actualitat. Tot i que la caracterització de l'aristocràcia francesa resulti una mica exagerada en sentit crític, llevat de la reina que apareix millor tractada, l'obra no té un altre propòsit que el d'entretenir i proporcionar algunes dades històriques que poden ajudar els lectors a conèixer el passat europeu.

Más libros de este autor

Ver todos
Steve Stevenson

Steve Stevenson

Sir Steve Stevenson es el seudónimo de Mario Pasqualotto. Joven escritor italiano, aunque nacido en Barcelona, que durante más de diez años ha escrito las historias de diversos juegos de rol. Actualmente se dedica a la novela juvenil. Es autor de una colección que trata sobre la vida de Agatha, inspirada en los clásicos libros de suspense, misterio y detectives de Agatha Christie y Sherlock Holmes.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar