TOM O'CLOCK 3. EL ROBATORI DEL SEGLE

TOM O'CLOCK 3. EL ROBATORI DEL SEGLE

9,95 €

  • Editorial: LA GALERA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-246-6147-2
  • Páginas: 144
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Intriga
  • Valores: Amistad. Ingenio. Trabajo en equipo

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Els tres detectius del temps, Tom, Annika i Josh, s'enfronten en aquest tercer episodi de les seves aventures a una amenaça de robatori l'objectiu del qual seria una gran quantitat de lingots de plata que havia de ser transportada en tren des de Carson City (Nevada) fins Omaha, a Nebraska. L'acció s'ambienta al 1877, fins a on es traslladen amb l’espiralòmetre, un aparell d'alta tecnologia que permet realitzar salts espai-temporals, els tres agents de l'Agència Wells per la qual treballen. L'acció es desenvolupa d'una manera que evoca amb expressa deliberació, les famoses pel·lícules nord-americanes de l'Oest. Un famós bandit anuncia públicament la seva intenció d'assaltar el tren i apoderar-se de l'enviament de la plata extreta d'una mina local de Carson City i malgrat totes les precaucions preses, aconsegueix el seu propòsit. Una vegada que s'allunya amb el botí, els detectius inicien la seva persecució i entre ells i la partida de bandits s'inicia un duel típicament cinematogràfic. L'autor aconsegueix suggerir en la ment del lector imatges evocadores de paisatges i escenaris acords amb l'ambientació de les successives seqüències argumentals, gairebé sense descripcions el que permet que l'acció resulti àgil i dinàmica. La intriga sobre la identitat de l'autor del delicte es manté tensa fins al desenllaç i la forma en què els protagonistes duen a terme la seva tasca d'investigació queda exposada de forma convincent, animada per certs trets d'humor. Tant l'estil, senzill i amè com el perfil dels personatges resulten adequats als gustos i capacitat de comprensió del públic al qual l'autor es dirigeix.

Más libros de este autor

Ver todos
Steve Stevenson

Steve Stevenson

Sir Steve Stevenson es el seudónimo de Mario Pasqualotto. Joven escritor italiano, aunque nacido en Barcelona, que durante más de diez años ha escrito las historias de diversos juegos de rol. Actualmente se dedica a la novela juvenil. Es autor de una colección que trata sobre la vida de Agatha, inspirada en los clásicos libros de suspense, misterio y detectives de Agatha Christie y Sherlock Holmes.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar